CASA CALDERI

"La teva botiga de flors"

AGROBOTIGA

AGROBOTIGA
A Casa Calderí trobarà una àmplia selecció de productes gurmet i delicatessen, per gaudir de la cuina tradicional. Disposem d'un ventall de productes d'alimentació artesanals i d'alta qualitat.

Gastronomia selecta de petits productors locals.

 
Oferim productes de la terra de proximitat, natural i ecològica amb denominació d'origen. Productes d'alimentació de petits productors amb molta qualitat.
 
En el nostre racó gurmet trobarà els següents productes:

Llavors ecològiques i convencionals. Alls de Banyoles, patata del bufet, patata canabec (carn blanca cruixent per fora i tova per dins)

Fruits secs a granel naturals o torrats. Blat de moro del Berguedà. Llegums del país: mongetes seques autòctones, mongetes sant pau, mongetes de la custòdia, mongetes de genoll . Cigrons de Navarcles. Pèsols negres. Pasta italiana artesana. Pa rústic o ecològic. Torrons d'Agramunt.

Delicioses neules artesanes Graupera: farcides de fruites, xocolata amb menta, xocolata amb taronja i fruits vermells. Melmelades i confitures artesanals Fruita Blanch. Confitures amb estèvia per regular el nivell de sucre.

Vi de bóta, venda a granel: moscatell, vermut, Gandesa i Rioja. També disposem d'una selecció de vins i caves.

Cultivem la planta natural estèvia en el nostre viver que ajuda a regular el nivell de sucre, especialment indicada per diabetis, regular la tensió i ajuda a controlar l'ansietat pel menjar.


Plantes medicinals i herbes naturals dolça revolució de Balaguer.

Petits animals de companyia: tortugues, peixos, canaris amb els seus complements i alimentació. Pinsos per a gossos i gats.

Subministrem per encàrrec animals de granja: ànecs, gallines, oques, galls dindi, pollastres i perdius. Proporcionem pinsos naturals i ecològics. Pinsos per a conills, gallines i perdius.


Venda d'ampolles de gas butà o propà de CEPSA.
En Casa Calderi encontrará una amplia selección de productos gourmet y delicatesen, para disfrutar de la cocina tradicional. Disponemos de un abanico de productos de alimentación artesanales y de alta calidad.

Gastronomía selecta de pequeños productores locales.

Ofrecemos productos de la tierra de proximidad, natural y ecológica con denominación de origen. Productos de alimentación de pequeños productores con mucha calidad.

En nuestro rincón gourmet encontrara los siguientes productos:

Semillas ecológicas y convencionales. Ajos de Banyoles, patata del bufet, patata canabec (carne blanca crujiente por fuera y blanda por dentro).

Frutos secos a granel naturales o tostados. Maíz de la comarca de Berga. Legumbres del país: judías secas autóctonas, judías sant pau, judías de la custodia, judías de genoll. Garbanzos de Navarcles. Guisantes negros. Pasta italiana artesana. Pan rustico o ecológico. Turrones de Agramunt.

Deliciosos barquillos artesanos Graupera: con relleno de frutas, chocolate con menta, chocolate con naranja y frutos rojos. Mermeladas y confituras artesanales Fruita Blanch. Confituras con Stevia para regular el nivel de azúcar.

Vino de bota, venta a granel: moscatel, vermut, gandesa y rioja. También disponemos de una selección de vinos y cavas.

Cultivamos la planta natural estevia en nuestro vivero que ayuda a regular el nivel de azúcar, especialmente indicada para diabetes, regula la tensión y ayuda a controlar la ansiedad por la comida.


Plantas medicinales y hierbas  naturales dulce revolución de Balaguer.

Pequeños animales de compañía: tortugas, peces, canarios con sus complementos y alimentación. Piensos para perros y gatos.

Suministramos por encargo animales de granja: patos, gallinas, ocas, pavos, pollos y perdices. Proporcionamos  piensos naturales y ecológicos. Piensos para conejos, gallinas y perdices.

Venta de bombonas de gas butano o propano de Cepsa.

 
agrobotiga manresa bages,  herbes plantes medicinals dolça revolucio agrotienda manresa bages,  hierbas plantas medicinales dulce revolucion vins caves bages,  vinos y cavas en bages agricultura ecologica,  llavors semillas complements mascotes,  pinsos menjar gossos gats peixos periquitos tortugues
C/ Folch i Torres 16 - C/ Valentí Vintró 3
08270  Navarcles (Barcelona)

Tfno.: 93 827 62 29
¡Insertar CASA CALDERI como PDI en tu navegador!