CASA CALDERI

"La teva botiga de flors"

PRODUCTES i SERVEIS

PRODUCTES i SERVEIS
Floristeria, plantes, productes del camp i material per al jardí.
 
Vivers propis amb gran varietat de flors. Producció pròpia en plantes ornamentals i hortalisses. Per a venda al major, consulteu-nos.

Venda d'arbustos, coníferes, oliveres, i ceps de vinya. Disposem d'arbres fruiters i fruits vermells. Venda de llavors ecològiques i convencionals

Extensa varietat en materials i complements per al seu jardí: testos, jardineres, terres i adobs.

Composicions florals amb flor natural o artificial. Rams de núvia, organització de tot l'esdeveniment en art floral per a casaments, festes, aniversaris, celebracions i batejos. Servei funerari de flors i corones.

Servei de floristeria amb lliurament de flors a domicili.


Objectes de regal.

Àmplia exposició en objectes de decoració d'interior i exterior.

Lots de Nadal per a particulars i empreses, informeu-vos.Floristería, plantas, productos del campo y material para el jardín.

Viveros propios con gran variedad de flores. Producción propia en plantas ornamentales y hortalizas. Para venta al mayor, consúltenos.

Venta de arbustos, coníferas, olivares, y cepas de viña. Disponemos de árboles frutales y frutos rojos. Venta de semillas ecológicas y convencionales

Extensa variedad en materiales y complementos para su jardín: tiestos, jardineras, tierras y abonos.

Composiciones florales con flor natural o artificial. Ramos de novia, organización de todo el evento en arte floral para bodas, fiestas, aniversarios, celebraciones y bautizos. Servicio funerario de flores y coronas.
Servicio de floristería a domicilio: entrega de flores a nivel nacional.

Objetos de regalo: 

Amplia exposición en objetos de decoración de interior y exterior.

Lotes de Navidad para particulares i empresas, infórmese.

 
garden floristeria manresa bages, ramo de flores para novias en manresa rams de flors per nuvias a manresa, flores secas flores y plantas, viveros en manresa flors per casaments a manresa,  flores para bodas en manresa Floristerías, Flores y plantas
C/ Folch i Torres 16 - C/ Valentí Vintró 3
08270  Navarcles (Barcelona)

Tfno.: 93 827 62 29
¡Insertar CASA CALDERI como PDI en tu navegador!